Let’s go Ghana!

Is het tijdens, tussendoor of na je studie tijd voor een nieuw avontuur en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven? In samenwerking met Let’s GO Africa, Community Development Internship & Volunteer Agency kun jij stage lopen of vrijwilligerswerk gaan doen in een kindertehuis en/of school van een betrouwbaar en geregistreerd lokaal project (NGO) in Ghana. Kijk voor alle mogelijkheden op de website.

Dit is je kans op een unieke, leerzame en onvergetelijke ervaring in een bijzonder mooi en politiek stabiel Afrikaans land, GHANA! Maak kennis met de super gastvrije en vriendelijke lokale bevolking, die je letterlijk met open armen, warm (kan ook bijna niet anders met een gemiddelde temperatuur van 30˚C het hele jaar door!) zullen verwelkomen.

Ben jij;

  • Minimaal 18 jaar;
  • De Engelse taal voldoende vaardig;
  • Verantwoordelijk en initiatiefrijk;
  • Zelfstandig, avontuurlijk en niet bang uitgevallen?

en wil jij niet teveel betalen aan een grote commerciële uitwisselingsorganisatie, maar wil jij dat het grootste gedeelte van het geld terecht komt bij het lokale project in Ghana? Dan kunnen we jou hulp op allerlei vlakken (bijv. lesgeven, zorg en activiteiten-/ huiswerkbegeleiding, landbouw, bouw, ICT en administratie) gebruiken!

Voor alle informatie over het vrijwilligersprogramma en de verschillende mogelijkheden, download nu de Information guide Let’s go Ghana! Community Development Internship Program 2015,2016.

Geïnteresseerd? Vul het registratieformulier (Informatiebrochure; Bijlage 1) in en mail dit naar; info@dreamsinafrica.org.

Reacties zijn gesloten.