Bestuur

Maartje van Leuven – Voorzitter
Sinds een jongerenreis in Uganda was het mijn droom om sociaal werk te studeren en wat te betekenen voor de wereld buiten Nederland. Ik realiseerde mij goed dat ook in Uganda mensen dromen hebben, maar dat het daar een grotere uitdaging is om ze te waar te maken dan in Nederland. In 2018 verloor ik mijn hart in Ghana en in 2022 ging ik opnieuw naar Ghana voor een half jaar. In 2021 werd ik bestuurslid van deze stichting. Een jaar later vertelde Noor mij dat ze ging stoppen met de stichting. Een grote schok… maar ik zag wel een mogelijkheid om het werk voort te zetten.

Rob van Leuven – penningmeester
Mijn naam is Rob van Leuven, getrouwd met Janet en vader van Maartje en Laura. Ik heb een coachings & adviesbureau op het gebied van beleggen. Daarvoor was ik leerkracht. Voordat ik gevraagd werd als penningmeester was ik als donateur bij projecten van Dreams in Africa betrokken. Het lijkt mij mooi als penningmeester er op te kunnen toezien dat gelden daar terechtkomen waar ze voor bedoeld zijn en dat is in eerste instantie het onderwijs aan kinderen. Maar ik realiseer me wel degelijk dat een kind met een lege maag of een ziekte ook niet tot leren komt.

Janet van Leuven – secretaris
Mijn naam is Janet van Leuven, moeder van Maartje. Ik ben toegetreden tot het bestuur van Dreams in Africa als secretaresse. In het dagelijks leven werk ik in het Hof van Loon, een zorgcentrum waar ouderen wonen. Mijn hobby’s zijn puzzelen en badminton. In 2022 hebben we Maartje bezocht toen zij stage liep in Ghana. Met eigen ogen hebben we daar gezien wat een fantastisch land het is, en ervaren waarom Maartje haar hart verloren heeft in Afrika! Met veel enthousiasme wil ik me daarom graag inzetten voor deze stichting!

Moses Dsane – cultuurkenner
Ik ben Moses Dsane, ik woon in Cuijk. Al jaren volg ik de nieuwsbrieven van de activiteiten van Dreams in Africa in Ghana. Ik vind dat de stichting goed bezig is en het enthousiasme van Noor is zo aanstekelijk dat ik daardoor besmet ben geraakt. Temeer ook dat ik in Ghana geboren ben en nu dat ik gepensioneerd ben vind ik het interessanter om mee te helpen de stichting naar het volgende niveau te brengen. Vooral ook nu met jong bloed als voorzitter, namelijk Maartje.

Wesley Martens – rechtendeskundige
Mijn naam is Wesley Martens, meester in de rechten met een specialisatie in mensenrechten en ben ik momenteel werkzaam in de bankensector. Ik zet me graag in om ervoor te zorgen dat de steun vanuit onze stichting bij de juiste mensen terecht komt. Daarbij is het ultieme doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van de kinderen. Bij die zelfredzaamheid dient belang van het kind voorop te staan. Ieder kind verdient het om zichzelf te ontplooien in een omgeving van liefde, veiligheid en goede ondersteuning. Daar maak ik mij graag hard voor.

Frank Peters – PR power
Enige tijd geleden maakte ik kennis met Maartje en Janet van Leuven tijdens een radio interview. Door hun enthousiasme besloot ik om mij aan te sluiten bij Dreams in Africa. Ik ben woonachtig in Mill en verdien als ZZP’er mijn boterhammen. Als bestuurslid ga ik samen met Maartje de PR en sponsorwerving verzorgen. Ik hoop dat de stichting de komende jaren voldoende geld kan inzamelen om de projecten Future Stars en Friends Home te voorzien van financiele middelen